Каже, дуже соромно через арістових, гетьманцевих, тищенків: Нардеп заявив про вихід із "Слуги народу"

Ігор Кривошеєв назвав неприпустимою кадрову політику партії

Народний депутат Ігор Кривошеєв

Народний депутат Ігор Кривошеєв написав заяву про вихід із партії Слуга народу. Про це він повідомив у Facebook в четвер, 27 липня.

За словами нардепа, він подав дві офіційні заяви - про вихід із політичної ради партії голові політради партії Слуга народу Давиду Арахамії та про вихід із партії Слуга народу - голові політсили Олені Шуляк.

Кривошеєв зазначив, що причина його рішення - кадрова політика партії.

"Усім відомо про скандали з нардепами Арістовим та Тищенком... Вони покарані і ніби питання вичерпано - але треба визнати, що це кадрова проблема партії, і вона системна. Вони обидва - це результат кадрової політики партії", - сказав парламентарій.

Депутат додав, що йому соромно, що він раніше про це мовчав.

"Але є речі, про які зараз мовчати не можна. Я противник ініціатив Данила Гетьманцева, але він має безпрецедентний партійний мандат на просування своїх ідей. Було би дивно публічно його критикувати, будучи членом партії, саме тому я вирішив вийти з партії Слуга народу", - пояснив Кривошеєв.

Ігор Кривошеєв був обраний до Верховної Ради у 2019 році від партії Слуга народу. Під час президентських виборів 2019 року очолював команду Зеленського у Закарпатській області.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Змагання роботизованих систем: Росіяни розробили новий спосіб вистежувати українські морські дрони

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:10

Росіяни заявляють, що безпілотні вертольоти ВТ-30Е можуть виконувати моніторингові завдання цілодобово та за будь-яких погодних умов. . Російські окупанти для розвідки та відстежування українських безекіпажних катерів-камікадзе планують використовуват...