Каже куму прямо в очі: "Я вважаю, що й Крим – це територія України. Чому ви пожвавішали?" – Медведчук

Що не зробиш заради перемоги на виборах...

Глава політради партії "Опозиційна платформа – За життя" і кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук заявив, що окупований РФ Крим – це Україна, зазначають Патріоти України.

Про це проросійський політик сказав в інтерв'ю BBC. "Я вважаю, що й Крим – це територія України. Чому ви пожвавішали? А що, я колись інше казав?" – відповів політик.

На запитання, чи говорить він про це Путіну, Медведчук уточнив: "Ну звичайно, а як же! Ви думаєте, що я дав інтерв'ю, а він не знає, про що я говорю? Зрозуміло, що він не відслідковує мої інтерв'ю, але він же знає мою позицію".

За словами Медведчука, Путін на це йому нічого не відповідає, оскільки кожен із них дотримується власної думки.

"У кожного своя думка. Він же глава держави. Він повинен відстоювати інтереси держави. Він їх і відстоює. А я як політик, як громадянин України представляю українські інтереси, і тому я так вважаю", – сказав Медведчук.

Водночас він виправдовує видачу країною-агресором паспортів жителям окупованого Донбасу.

"Якщо ви мене запитаєте, чому я виправдовую дії Росії, я вам відповім: із 2014 року на території Донецька і Луганська немає системи українських державних органів. За цей час повноліття досягли десятки, якщо не сотні тисяч людей на цих територіях. У них немає взагалі документів, які засвідчують особу. Україна їх не видає. Що ці люди повинні робити?" – підсумував політик.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...