Каже, переграв Трампа і його оточення: Єрмак прокоментував запис розмови з Джуліані

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував запис розмови з колишнім адвокатом Дональда Трампа Рудольфом Джуліані, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Новое время”.

За словами Єрмака, він “переконався, що останні два роки у відносинах зі США вони все робили правильно”.

Глава ОП зазначив, що перед ним стояв ряд завдань, одне з яких — домогтися зустрічі президентів двох країн.

“І було дуже важливо не зайняти жодну зі сторін у тодішній серйозній внутрішньополітичній боротьбі у Сполучених Штатах. І саме так я й діяв — дуже виважено та обережно”, — вважає глава ОПУ.

Єрмак стверджує, що було важливо зберегти двопартійну підтримку України у США і вивести відносини між країнами на рівень стратегічного партнерства.

“І попри серйозну внутрішньополітичну боротьбу у Сполучених Штатах, численні зусилля третіх сил зіпсувати відносини наших країн — їм це не вдалося. Сьогодні ми можемо констатувати, що зусилля нашої команди дали результат, адже цього року ми маємо безпрецедентний рівень взаємодії з американською адміністрацією на всіх рівнях”, — сказав Єрмак.

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...