Каже, підхопив у залі засідань Ради: Ще один нардеп видужав після COVID-19


Депутат Верховної ради Сергій Рудик видужав після коронавірусної хвороби. За словами мажоритарника, два ПЛР-тесту показали негативний результат, зазначають Патріоти України.

"Результат сьогоднішнього КТ показує... що все у мене нормально. Перед цим було два негативних тести, зроблені методом ПЛР. Я з упевненістю можу сказати, що я цю хворобу подолав", - розповів нардеп.

На думку парламентарія, зараження, ймовірно, сталося у ході двох позачергових пленарних засідань Ради 17 березня.

"Уже місяць від тої злощасної сесії ВРУ, коли хтось з моїх "куршавельских" колег приніс цю заразу в Раду і нікому про це не сказав", - сказав він.

Нагадаємо, 24 березня народний депутат Вікторія Гриб повідомила, що у депутата Рудика підтвердили коронавірус COVID-19.

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...