Каже про аферистів, що оббрехали чудову людину, лякає Порошенком та розколом фракції: Після публічної "порки" від Зеленського Дубінський записав відеозвернення до президента (відео)

Досвідчений телепропагандист апелює до чуттєвих тем для ВОЗ, переходячи від погроз до благань і навпаки

Все ще сподівається, що вожь проміняє стосунки США на "зашкварену тушку" найманця пропаганди

Народний депутат Олександр Дубінський просить главу держави Володимира Зеленського про особисту зустріч. Потрібне відеозвернення він опублікував на своєму ютуб-каналі.

На думку Дубінського, якісь посередники “вливають брехню у вуха” Зеленського. Також депутат сказав, що хоче зустрітися з президентом без присутності “аферистів, які працюють на свої кишені, а не на інтереси країн”.

Дубінський стверджує, що хоче довести Зеленському, що він бореться саме за нього і донести з цього приводу свої аргументи.

Крім того, він підкреслив, що не буде йти з фракції “Слуги народу” і заявив, що його виключення призведе до розвалу фракції.

Сама запропонувала допомогу: Харків'янка готувала інформацію для програм Скабєєвої та Соловйова

середа, 1 травень 2024, 12:43

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові жінку, яка допомагала російським ЗМІ виправдовувати збройну агресію Росії проти України. За даними слідства, жінка через соцмережу "ВКонтакте" звернулася до російського воєнного кореспондента та ...

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...