Каже, що дрова підвезе до кордону: Лукашенко заявив, що хоче "посмажити шашлики" разом з українцями

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко повторив тези російської пропаганди про "Європу та Україну", які замерзають, та заявив, що не хоче воювати з українцями, запропонувавши громадянам України разом "посмажити шашлики", передають Патріоти України.

Самопроголошений президент Білорусі відвідав "чемпіонат з рубання дров". Там він заявив журналістам, що "білоруси мирні люди та вони не хочуть війни". Лукашенко вкотре повторив тези російської пропаганди про те, що країни ЄС та Україна "замерзають". Мовляв, не те, що Білорусь, де влаштовують чемпіонат з рубання дров.

Лукашенко запропонував Україні безкоштовні дрова та заявив, що готовий їх навіть підвезти до кордону. "Нехай литовці, латиші та поляки, українці знають, що ми люди мирні, ми не хочемо жодної війни. Ми готові разом топити грубку, підсмажувати шашлики", - сказав Лукашенко.

Роль Білорусі у війні проти України

24 лютого з території Білорусі на Київ сунули російські окупаційні війська, які планували анексувати Україну, повалити законну владу та встановити у нашій державі маріонетковий режим.

Також з території Білорусі росіяни постійно запускають свої ракети. Крім того є інформація, що режим Лукашенка передає Росії бронетехніку та боєприпаси, якими потім росіяни вбивають українців.Зараз існує загроза повторного нападу на Україну з боку Білорусі, куди зараз активно звозять російських мобілізованих.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...