Каже, що втомився і тимчасово: Рамзан Кадиров посеред війни залишив пост глави Чечні, - ЗМІ

Рамзан Кадиров у розпал війни і за кілька тижнів після ганебної поведінки підрозділу "Ахмат" під час невдалого заколоту ПВК "Вагнер" та чуток про смертельну хворобу, заявив про тимчасову передачу повноважень голови Чесні та уход у відпустку. Така інформація з'явилася в росЗМІ з посиланням на сайт глави і уряду Чеченської республіки.

"Із 3 липня 2023 року вибуваю у щорічну оплачувану відпустку. Виконання обов'язків Глави Чеченської Республіки на період моєї відпустки покладаю на Хучиєва Мусліма Магомедовича, голову уряду Чеченської Республіки", — ідеться в документі.

Утім, росЗМІ зазначають, що в соцмережах Кадирова продовжують публікувати пости, а повідомлень про відпустку немає. 8 липня він, наприклад, привітав усіх із днем сім'ї.

До цього глава Чеченської Республіки був у відпустці в січні 2023 року, тоді його заміщав голова регіонального уряду Хучиєв.

Нагадаємо, Рамзан Кадиров відреагував на повстання Євгена Пригожина з ПВК "Вагнер" майже за добу після того, як почався заколот. Він опублікував допис у соцмережах, у якому назвав дії Пригожина "ножем у спину" і заявив, що готовий жорстко відповісти. Однак бійці підрозділу "Ахмат", яких нібито направили для придушення заколоту, так і не доїхали до Ростова, пославшись на дорожні корки.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...