Каже, соромно: Представник "Слуги народу" розповів, чому збираються підвищити пенсії нардепам

"Слуга народу" хоче підвищити пенсії нардепам, бо, бідкаються, їм навіть не індексують виплати. Про це "Телеграфу" розповів депутат від СН Олександр Федієнко, зазначають Патріоти України.

Слуга Зеленського каже, що особисто його на цей крок спонукала новина про смерть ексдепутата Левка Лук’яненка через відсутність грошей на лікування.

"Коли дізнався що Левко Лук’яненко (народний депутат I–II, IV–V скликань — Ред.) помер через те, що йому не було на що купувати ліки, мені було соромно", — сказав нардеп.

У серпні пенсіонери отримають автоматичну надбавку: кому вона передбачена

Він пояснив, що депутатам не індексують пенсії. Індексацію скасував попередній парламент.

"Є інші, слава богу, живі депутати, яким навіть не індексують пенсії. Бо попередній олігархічний парламент на хвилі популізму скасував навіть цю індексацію. Мені болить, що є ті пенсіонери-депутати, які, віддавши досить багато цій країні та суспільству, були викинуті популістами на помийку", — сказав Федієнко.

Зазначимо, що йдеться про підвищення пенсій виключно для народних депутатів I-VII скликань, та нардепів VIII скликання, повноваження яких почалися до 1 жовтня 2017 року. Тобто, це не стосується чинних депутатів Ради.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...