Кажіть культурно: Парубій розповів, що буде з законом про "дематюкацію"

Сам спікер Верховної Ради зізнався, що вживає ненормативну лексіку у "екстремальних ситуаціях".

Андрій Парубій. Фото: РБК.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що в парламенті нинішнього скликання законопроект «Про протидії лихослів’ю» авторства Ольги Богомолець розглядатися не буде, повідомляють Патріоти України.

За словами спікера парламенту, він передав цей документ на розгляд профільного комітету, оскільки, як будь-який законопроект, повинен проходити попередню оцінку.

«Можу сказати, що, очевидно, цей законопроект не може бути розглянуто в цій каденції, на цій сесії Верховної Ради», – сказав він.

На питання про те, чи вживає він сам ненормативну лексику, Парубій відповів, що тільки “в м’якій формі” і виключно в “екстремальних ситуаціях”.

Джерело: Укрінформ

Зеленський заявив, що Україна зможе вступити до НАТО тільки після перемоги у війні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:57

Україна стане членом Північноатлантичного альянсу після перемоги у війні з Російською Федерацією. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на президента Володимира Зеленського під час зустрічі з офіцерами, які проходять курси професійної військової...

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...