Кажуть про кілька сотень ліквідованих: В окупованій Макіївці заявили про нищівний удар по ПТУ з окупантами (фото)

Російським окупантам прилетів "новорічний подарунок". Армія РФ, вочевидь, втратила 600 своїх бійців. Удар зазнав окупованої Макіївки Донецької області. Руйнівна атака була націлена на місцеве ПТУ з багатьма російськими військовими злочинцями всередині. Про це масово повідомляють місцеві пабліки, передають Патріоти України.

Люди в соцмережах пишуть, що у 19-му ПТУ справжнє пекло. Трупи мобілізованих РФ валяються прямо на вулицях, їх не встигають вивозити. "Простіше кажучи 19 училища більше немає. Я ходив туди, там п*здец", "Досі трупи вивозять. Був цієї ночі у матері 500 метрів від училища, трусило будинок - мама не горюй, а зараз ходив у магазин сусіди розповіли, там пекельне пекло", "19 ПТУ (вже колишнє): – там пекельне пекло, трупи просто на вулиці валялися, один горіло, майже до туберкульозки добіг", – пишуть користувачі.

При цьому офіційної інформації взагалі немає жодної. Втім, як і слід було очікувати, адже влада країни-агресора завжди намагається приховати свої втрати. Публіка в мережі обурюється з цього приводу, а також наводить причини мовчання керівництва. "Це, напевно, щоб рідним не платити. Скажуть, безвісти зникли", – припускають місцеві.

Ба більше, люди не можуть додзвонитися ні до шпиталю, ні до командування. Усі телефони недоступні.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...