Кажуть, що працювала з окупантами: У Куп'янську спалахнув скандал через нову начальницю відділу освіти

У Куп'янську Харківської області спалахнув скандал через нову начальницю відділу освіти. Місцеві жителі стверджують, що вона нібито співпрацювала із російськими окупантами. Відповідна інформація з'явилася у Facebook-групі "Куп'янськ – це Україна". Йдеться про Ларису Поєдинцеву, передають Патріоти України.

"Куп'янчани! У нашому місті призначено начальником відділу освіти Поєдинцеву Ларису. Це викладачка медколеджу, яка погодилася і працювала в медколеджі під час окупації", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що жінка працювала заступницею директора з виховної роботи та викладачкою історії держави-агресора РФ. "Причому добровільно та із задоволенням. Вчителі, які не зраджували Україні, тепер матимуть начальником зрадницю. Як таке могло статися?" – йдеться у пості.

У коментарях мешканці міста закликали Службу безпеки України та Міністерство освіти та науки звернути на це увагу. Також вони розповіли подробиці про педагога. Зокрема, те, що Поєдинцева проходила курси підвищення кваліфікації у російському Бєлгороді.

"Куп'янчани об'єднуйтесь, не мовчите, пишіть колективні звернення до СБУ, поліцію, військову адміністрацію, шукайте свідків, так не повинно бути, бо за що гинуть наші військові, за що мільйони людей страждають?!!!", "О! Це моя колишня колега! Я працювала в коледжі разом з нею, але ще українською, потім звільнилася і поїхала, а вона не просто радісно прийняла окупантів, вона ще й кваліфікацію їздила підвищувати до Бєлгорода, може, її й призначили тому, що в неї тепер така висока кваліфікація?!", "І куди дивиться військова міська адміністрація, кого призначають на посаду, все залишається на місцях", – пишуть обурені користувачі.


Вже найближчими днями: У Байдена анонсували новий пакет військової допомоги Україні

понеділок, 13 травень 2024, 22:55

Сполучені Штати Америки найближчими днями оголосять про передачу Україні нового пакета військової допомоги. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційну заяву радника президента США з національної безпеки Джейка Саллівана. За словами ч...

ЗСУ збили російський Су-25 - Генштаб

понеділок, 13 травень 2024, 21:55

На фронті протягом останньої доби зафіксували близько 140 бойових зіткнень. Збройні сили України збили російський літак Су-25, передають Патріоти України. Як зазначається у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook, окупанти завдали ші...