"Кажуть, що Суровікіна відкликали із заслання в Сирії": Путін готує заміну Герасимову - хто може очолити генштаб РФ

Начальника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова можуть призначити винним у провалі російських військ в районі Курська, адже за даними росЗМІ, він отримував повідомлення про підготовку наступу на цьому напрямку. Про це в інтерв'ю розповів полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов,передають Патріоти України.

За його словами, внаслідок цього військового провалу, Кремль може почати процес заміни начальника Генштабу ЗС Росії. Однак, Жданов наголошує, що наразі важко сказати, хто саме може замінити Валерія Герасимова.

"Усі "великі полководці" із зіркою героя Росії на грудях облажалися. Улюбленець Путіна серед усіх командувачів округів - Дворніков, який керував Південним військовим округом, облажався і був звільнений", - зазначив Жданов.

Крім того, він зазначив, що улюблений генерал Путіна по Сирії Сергій Суровікін теж був звільнений після ряду провалів на українському фронті. "Хоча кажуть, що Суровікіна відкликали із заслання в Сирії і він уже в Москві...", - резюмував Жданов.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...