Кейт Міддлтон і принц Вільям подарують Єлизаветі II чергового спадкоємця престолу

Герцогиня Кембріджська завжди мріяла мати чотирьох дітей.

Кейт Міддлтон і принц Вільям планують поповнення у своїй багатодітній родині. Так, пара задумалася про народження четвертої дитини. Про це повідомляє видання Us Weekly з посиланням на джерело, наближене до монаршого подружжя, передають Патріоти України.

Зазначається, що Міддлтон завжди мріяла мати четверо дітей, але вирішила відкласти наступну вагітність до закінчення пандемії коронавірусу. Однак зараз вона готова до нової спроби.

"У Кейт в планах завжди було мати чотирьох дітей. Вона відклала цю ідею в період пандемії коронавірусу, але тепер, із появою вакцини, з'явилося світло в кінці тунелю. Принц Джордж і принцеса Шарлотта у квітні повинні вже повернутися до школи. І Кейт відчуває, що готова до нової спроби", – повідомило джерело.

Інсайдер додав, що у Міддлтон з'явилися думки про четверту дитину тоді, коли стало відомо про другу вагітність її сестри Піппи в грудні минулого року. Дружина принца Вільяма зараз дотримується особливої дієти, готуючи свій організм.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон і принц Вільям виховують трьох спадкоємців – 7-річного Джорджа, 5-річну Шарлотту і 2-річного Луї.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон із дітьми

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...