"Кемерон після невдалого референдуму по Brexit пішов у відставку": Вакарчук звернувся до Зеленського (відео)

Святослав Вакарчук зазначив, що справжній лідер виходить до людей з пропозицією референдуму, коли у нього вже є чітко сформоване рішення.

Святослав Вакарчук. Фото: соцмережі.

Український музикант Святослав Вакарчук вважає референдум народним волевиявленням, а не «перекладанням відповідальності на народ». Відповідне відеозвернення опубліковано на його офіційній сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Останнім часом ми багато говоримо про референдум. Референдум - дієвий спосіб народного волевиявлення. Наприклад, в 1991 році акт про проголошення незалежності України був скріплений референдумом. Але референдум - це народне волевиявлення, а не перекладання відповідальності на народ», - сказав музикант.

Він зазначив, що справжній лідер виходить до людей з пропозицією референдуму, коли у нього вже є чітко сформоване рішення. «Наприклад, Девід Кемерон після невдалого референдуму по Brexit, який він організував, пішов у відставку. Не завжди треба йти у відставку, але завжди треба приймати на себе відповідальність. Саме для цього ми вибираємо лідерів», - навів він приклад.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...