Керівник штабу морської охорони втік у Росію, але не в Крим, - ЗМІ

Керівник штабу загону морської охорони Державної прикордонної служби 37-річний Олексій Чертков, який зник ще 1 червня, перебуває у Росії. Він нібито перетнув кордон з Росією у Харківській області. Про це повідомляє 7 канал із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

У прикордонній службі Gazeta.ua цю інформацію не підтвердили. Кажуть, такої інформації у них немає. Жодної нової інформації щодо місця перебування Черткова немає, підтвердила речниця морської охорони Держприкордонслужби Наталя Гуменюк.

"Нової інформації немає. Пошуки тривають, усе ретельно перевіряють, проводять опитування. І ми, і слідчі збираємо максимальну інформацію", - розповіла Гуменюк. Паралельно зі слідством ведуть службове розслідування.

Капітан першого рангу Олексій Чертков зник 1 червня. О 06:30 вийшов зі свого будинку на вул. Грушевського, але в розташування загону не прибув. Про нього відомо, що одружений, має сина й доньку. Власник двох квартир в Одесі. Одна – службова, інша належить дружині Катерині.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...