Керівник виборчого штабу "Слуги народу" підтвердив, що кум Медведчука залишається кандидатом у нардепи від політсили Зеленського, незважаючи на скандал (відео)

Кумівство дружини співзасновника партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука і кандидата в депутати Андрія Холодова не є підставою для виключення останнього з виборчого списку "Слуги народу". Про це в ефірі Радіо Свобода заявив керівник передвиборчого штабу партії Олександр Корнієнко, , зазначають Патріоти України.

"Такі, навіть не родинні, а релігійно-традиційні зв’язки, і вони не між паном Андрієм і паном Медведчуком, а вони між дружиною пана Андрія і дружиною пана Медведчука", – зазначив Олександр Корнієнко.

Раніше ЗМІ повідомляли, що сім'я Андрія Холодова, який балотується до Верховної Ради за списком партії "Слуга народу" під номером 22, має у власності особняк в елітному районі Відня (Австрія).

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...