Керівництво Ради в паніці: ЗМІ повідомили, чому Разумков терміново здав тест на коронавірус

12 березня інфікований Шахов ручкався з впливовими "слугами" з парламенту, уряду та РНБО

Тиждень тому, 12 березня, у Верховній Раді відбулася перша комплексна нарада з протидії коронавірусу. На ній були присутні спікер парламенту Дмитро Разумков, усі голов, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Главкому».

За даними джерела видання, Шахов був на нараді замість глави групи «Довіра» Олега Кулініча. Як відомо, до участі в нараді були запрошені секретар РНБО, головний санітарний лікар, очільник ДСНС та глава Держприкордонслужби, секретаріат парламенту. На нараді також були присутні керівники усіх фракцій.

«Шахов, у звичному для себе стилі, зі всіма поручкався, декого пообнімав», - повідомило агенству «Главком» джерело у Раді.

Сьогодні стало відомо, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков зробив тест на коронавірус. За поточною інформацією тест виявився негативним.

Як стало відомо 19 березня, дружина нардепа Шахова також захворіла на коронавірус COVID-19.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...