Керівництво "Руставі 2" визначилось з покаранням для тележурналіста, котрий обматюкав Путіна у прямому ефірі

Керівники телеканала вирішили покарати Георгія Габуніа, який відверто, хоча й нецензурно, висловив точку зору багатьох своїх співгромадян.

Телеведучого з Грузії Георгія Габуніа, який нецензурно висловився про президента Росії Володимира Путіна, відсторонили на 2 місяці від роботи. Про це повідомляється на сайті каналу Руставі-2, в ефірі якого і трапився інцидент, передають Патріоти України.

Своєю позицією ведучий поділився в своїй програмі "Постскриптум". "Георгій Габуніа був відсторонений на два місяці, це обмеження поширюється на всі програми, які він готує і/або в яких бере участь", - йдеться в рішенні керівництва Руставі 2.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...