"Керівництво зрадило цінності партії": На засіданні парламенту оголосили про розкол у фракції "Голос"

На засіданні парламенту оголосили про розкол у фракції "Голос", повідомляють Патріоти України.

Народний депутат Олександра Устінова на засіданні ВР заявила, що керівництво фракції зрадило ті принципи, з якими партія йшла на вибори. За її словами, 10 народних депутатів, які були обрані на виборах від партії "Голос", оголошують про створення в парламенті об'єднання "Справедливість".

"Ми змушені констатувати, що фракції "Голос" вже 5 місяців не існує у Верховній Раді. А її керівництво не представляє інтереси навіть половини партійців і депутатів Верховної Ради. Більшість керівництва зрадило свої цінності, які ми декларували на виборах, і принципи, за якими ми обіцяли працювати", - наголосила Устінова.

За її словами, саме тому 10 народних депутатів об'єднались у "Справедливість". Устінова наголосила, що 10 депутатів вважають неприпустимим знищення антикорупційних органів, а саме - позбавити НАЗК повноважень контролювати витрати партій, які фінансуються з державного бюджету. За її словами, саме під таким законопроектом підписалося керівництво фракції. Устінова припустила, що керівництво фракції вчинило так через те, що не хоче звітувати, куди щороку витрачаються 70 млн грн.

Також Устінова наголосила, що 10 народних депутатів висловлюють недовіру керівнику фракції Ярославу Железняку та керівнику партії Кірі Рудик. Крім того, Устінова заявила, що засідання фракції не відбуваються вже понад три місяці. За її словами, Рудик "прогулює" понад 60% засідань парламенту.

До об’єднання "Справедливість" увійшли: Соломія Бобровська, Галина Васильченко, Юлія Клименко, Роман Лозинський, Наталя Піпа, Ольга Стефанишина, Олександра Устінова, Володимир Цабаль, Андрій Шараскін, Ярослав Юрчишин.

Джерело: УНІАН

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...