Кернеса все ще немає: У Харкові вирішили, як керувати містом

Чинний мер досі проходить лікування в німецькій клініці.

Харківська міська рада змінила регламент своєї роботи, щоб керувати містом без чинного мера Геннадія Кернеса. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні в середу, 2 грудня, повідомляють Патріоти України.

Для роботи сесії, яка транслювалася на YouTube, зареєструвалося 66 депутатів, до порядку денного було внесено 24 питання і "Різне". Зазначимо, що це було засідання мерії Харкова старого скликання, де в партії Кернеса більшість. І сенс ухвалених змін полягає в тому, щоб провести першу сесію нової міськради, на якій можна буде обрати його нового секретаря, без присяги мера.

Так, з причини відсутності в Харкові обраного на місцевих виборах 25 жовтня мера керувати містом буде саме секретар міськради. Як відомо, Геннадій Кернес із вересня перебуває на лікуванні в Німеччині. В його оточенні стверджують, що він одужує. Водночас про реальний стан здоров'я політика досі ширяться суперечливі чутки, і вищезгадані зміни в регламент мерії ще більше їх підігрівають.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...