Хабарництво - не завада: "Слуга" Гунько вийшов з буцегарні під заставу та знов засідає-голосує у Верховній Раді

Народний депутат Анатолій Гунько, якого САП та НАБУ підозрюють в одержанні хабаря у 85 000 доларів, знову бере участь у роботі Верховної Ради.

Фото Гунька із зали засідань парламенту опублікував народний депутат "ЄС" Володимир Ар’єв.

"Виглядає Гунько впевнено і радісно", написав він.

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі повідомили hromadske, що 8 жовтня за Гунька внесли заставу в розмірі 10 мільйонів гривень.

Спершу Гунькові призначили запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення 30 мільйонів гривень застави. Але на початку жовтня Апеляційна палата ВАКСу зменшила розмір застави утричі.

Нагадаємо, Гунька 8 серпня 2023 року було викрито на отриманні 85 000 доларів хабаря. Згодом було опубліковане аудіо, на якому він озвучує суму хабаря. Гунька виключили зі складу фракції "Слуги народу". Рада розпустила слідчу комісію під його керівництвом.

Путін не зупиниться: Захід або включиться у війну, або в РФ з’являться претензії до країн Балтії як "російських територій", - Фейгін

понеділок, 13 травень 2024, 8:05

Якщо Захід сприйме провокації Росії, зруйнується вся міжнародна система безпеки. Таку думку висловив Марк Фейгін, діяч російської опозиції на еміграції, колишній депутат держдуми, відомий відеоблогер, в етері Еспресо. "Звісно, Путін можливо, і прийде д...

На концерті Кобзона рекордний аншлаг за останні два роки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 13 травня

понеділок, 13 травень 2024, 7:58

Відкриття нового фронту на півночі Харківщини дорого коштує державі-агресору. То і є визначальним фактором наскільки ворогу вдасться просунутись на Харків. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 13.05.24 орієнтовно склали: