Хабаровськ для українців має бути тривожним набатом, а не приводом для радощів, - Волошина

Недарма російські аналітики заговорили, що "досить ліберальничати".

Тих, хто сподівається, що хабаровські мітинги можуть перерости в революцію, чекає розчарування. Про це пише публіцистка Лариса Волошина, передають Патріоти України.

"Це не початок, але вже тенденція. На тлі економічних наслідків від санкцій та здешевлення нафти, витрат на численні кремлівські авантюри по всьому світу нема очевидного зростання любові до президента. Сил, для встановлення в Росії сталінського штибу диктатури теж нема. Єдиний можливий спосіб підняти престиж режиму - маленька переможна війна. Крим 2:0. Щоб із красивими кадрами на телебаченні, але без кровопролиття й жахів бойових дій. І тут Україні є над чим подумати. Ніщо так не потішить імперський дух російському обивателю, як "доєднання" ще кількох "исконно русских" українських областей.

Хабаровськ для українців має бути тривожним набатом. Недарма російські аналітики заговорили, що "досить ліберальничати". У газеті "Кримська правда" з'явилася стаття про необхідність силою примушувати сусідні країни вступати в Євразійський союз. Навіть більше! Вимагати від них визнати панівну роль Москви.

У Путіна залишається все менше можливостей. Продовживши собі термін до нескінченності, він змушений шукати, як відродити в росіянах "кримнашистський" підйом. Відповідно, в України все менше часу на підготовку до нової хвилі російських загарбницьких наступів. Чи розуміють це на Банковій? Скоріш за все, так. Питання лише в тому, яку тактику оберуть", - вважає Лариса Волошина.

Джерело: Gazeta.ua

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...