Хай окупанти в Криму не сплять: Спецназ ВМС України відпрацював зачистку населених пунктів вночі

У 73-му морському центрі спеціального призначення відбулися тренування із "зачистки" будинків у нічний час доби, зазначають Патріоти України.

Оператори центру в складі групи навчалися зачищати будівлі з використанням різноманітного сучасного обладнання для ведення бойових дій вночі.

"Вночі менше кут зору та обмежена видимість, а навісне обладнання створює дискомфорт. При цьому ми повинні діяти чітко та злагоджено, адже темрява дає й перевагу, особливо для підготовленої групи. Такі навчання дуже корисні та цікаві, а обладнання, яке ми маємо, дозволяє максимально ефективно відпрацювати безліч можливих сценаріїв", – пояснює один з учасників тренувань.

Більшість завдань під час тренувань виконувались вночі, а локації використовувались такі, які б вони були при виконанні реальних завдань.

Кинуть усі сили? Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:28

У росіян справді є план можливого захоплення двох міст - Харкова і Сум. Але українські війська не знають, наскільки ці плани серйозні, передають Патріоти України. з посиланням на командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенанта Олександра Павлюка ...

Крах все ближче: Росія платить рекордні 25% бюджету за параною Путіна, - розвідка США

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:57

"Параноїдальний страх" російського диктатора Володимира Путіна перед нібито спробами Заходу "обмежити владу Росії" призвів до витрат приблизно 25% державного бюджету РФ на мілітаризацію, заявила директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс, передаю...