Хай руку тисне Зеленський за чергового "некума": "Європейська Солідарність" ініціювала нагородження правоохоронців, котрі зупинили автомобіль Гогілашвілі в зоні ООС

Народні депутати фракції “Європейська Солідарність” ініціювали нагородження капітана Костянтина Васенкова і старшого сержанта Євгена Довгалюка, які зупинили автомобіль Олександра Гогілашвілі, який до сьогодні обіймав посаду заступника очільника МВС. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер партії “Європейська Солідарність” і п’ятий Президент України Петро Порошенко, зазначають Патріоти України.

“Служба на блокпостах Донеччини непроста і, на жаль, невдячна. Поліцейським, серед яких і добровольці, доводиться боронити тут країну не лише від зовнішнього ворога, а й від осіб зі специфічним обличчям”, – зазначив Порошенко.

П’ятий президент подякував правоохоронцям за сумлінну службу.

“Європейська Солідарність” ініціювала нагородження капітана Костянтина Васенкова і старшого сержанта Євгена Довгалюка. Поліція підтримує”, – додав Петро Порошенко.

Нагадаємо, що чоловік помічниці Зеленського й заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив з правоохоронцями на блокпості в Краматорську. Чиновнику не сподобалося прохання правоохоронців показати документи.

Згодом стало відомо, що Гогілашвілі мав паспорт громадянина РФ і російський податковий номер.

Крім того, Гогілашвілі — чоловік прессекретарки Зеленського Марії Левченко.

“За свідченнями журналістів, Левченко — одна з тих осіб, які чули доповідь розвідників про підготовку “вагнерівської” спецоперації в кабінеті Зеленського”, — зазначив в ефірі “Прямого” співголова фракції “Європейської Солідарності” Артур Герасимов.

Згодом стало відомо, що скандальний заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі, який після скандалу на блокпосту в Краматорську написав заяву на звільнення, тривалий час працював у Росії. Зокрема, помічником депутата Держдуми Миколи Валуєва, який раніше був боксером.

З огляду на таку інформацію фракція “Європейська Солідарність” заявила, що вимагає ретельного розслідування діяльності Олександра Гогілашвілі на посаді, і також негайно позбавити його дружину Марію Левченко доступу до Офісу Президента.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...