Хай солодкі надії нарешті не розчарують виборців: ​Новообраний мер Борисполя поділився з Петром Порошенком шоколадкою Roshen від 90-річної українки, котра повірила в нього

Новообраний мер Борисполя від “Європейської солідарності” Володимир Борисенко в ефірі похизувався тим, що йому на виборчій дільниці 90-річна бабуся залишила у подарунок шоколадку Roshen. Відповідний ролик був опублікований на YouTube-каналі партії.

У ролику п’ятий президент України Петро Порошенко вітає Володимира Борисенка з перемогою на виборах міського голови Борисполя, а той демонструє йому шоколадку Roshen і розповідає, як отримав її. “Я хочу подякувати одній людині. Виборцю, якого я навіть не знаю.

Але це дуже особливий випадок. Уявіть собі, вчора (17 січня – ред.) на одну з дільниць приїхала бабця, якій в цьому році виповниться 90 років. Вона випила ліків, вона викликала… Собі таксі, не побоялась 20 градусного морозу і приїхала на дільницю.

Приїхала, щоб проголосувати за мене. І пікантності цій ситуації додає те, що вона підійшла до члена комісії і зробила мені подарунок – ось цю шоколадку”, – сказав Борисенко. За словами новообраного мера, його виборців не залякали, не купили і не ввели в оману.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: