Харківський нардеп виявив неповагу до начальника Генштабу ЗСУ

Народний депутат замість того, аби виконувати свою роботу, вештався біля трибуни Верховної Ради . У цей час на трибуні виступав генерал-лейтенант, гачальник Генерального Штабу ЗСУ, Герой України Сергій Шаптала, повідомляють Патріоти України.

Це сталося під час засідання ВР у вівторок 13 грудня. У цей час розглядався законопроект №8271 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення та інших законодавчих актів України щодо особливостей несення військової служби в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці".

Сергій Шаптала робив доповідь, а Андрій Одарченко тим часом не тільки не слухав, а й щось базікав біля трибуни. "Доповідає Начальник Генштабу в країні, де йде війна. І на цьому фото ми бачимо, як уважно його слухають "народні обранці". Як вони "поважають" армію і військових, бігаючи під час доповіді по залу, і проводячи свої базари. Стид, срам і сором, панове депутати! Два недоліка вже ідентифіковано — це Олексій Жмеренецький та Андрій Одарченко, обидвоє звісно зі "Слуги Народу". То що там, панове, як там повага і любов до ЗСУ?" — обурився у соцмережах речник InformNapalm Михайло Макарук.

Чому народний депутат із Харкова поводився так у Верховній Раді, невідомо. Нагадаємо, Андрій Одарченко виграв вибори на 179 окрузі Харкова у Дмитра Святаша. Балотувався від партії "Слуга Народу". У 2021 році виграв вибори ректора новоствореного Біотехнологічного університету в Харкові, але так і не склав повноваження народного депутата.

Об'єднання універститетів і вибори ректора проходили зі скандалами: у день виборів кандидати Олексій Красноруцький, Олександр Нанка і Олександр Ульянченко заявили про фальсифікації на виборчих дільницях на користь кандидата на посаду ректора — Андрія Одарченка. Основними претензіями кандидатів є кварцування приміщень для голосування, під час якого могла відбутися заміна урн з бюлетенями, продовження часу голосування до 18:00, обмеження кількості спостерігачів у день голосування, передвиборча кампанія з порушеннями (Одарченко провів 12 зустрічей з виборцями).

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...