"Х*єві російські захисники!": Цимбалюк відповів на "одкровення" окупанта про війну на Донбасі

У журналіста викликало подив невдоволення росіянина тим, що в Україні його судив цивільний суд.

Роман Цимбалюк. Фото: соцмережі.

Український журналіст Роман Цимбалюк жорстко розкритикував російського окупанта Олексія Сєдікова за інтерв'ю, в якому він виправдовує вторгнення на Донбас і вбивство громадян чужої країни. Свою думку Цимбалюк виклав на особистій сторінці у Facebook в емоційному пості, передають Патріоти України.

"Потворне обличчя російських бойовиків. Олексій Сєдіков, військове звання "старший лейтенант", приїхав з Росії "захищати" людей на Донбасі й видає прекрасну фразу: "Будь-яка війна несе з собою втрати мирних громадян. Будь-яка війна". Х*єві російські захисники і визволителі. Звільняють від цивілізації: вивозять заводи і фабрики, затоплюють шахти. На заміну "Слава Росії", комендантська година і підвал", — обурився журналіст.

Також у Цимбалюка викликало подив невдоволення окупанта тим, що в Україні його судив цивільний суд. Сєдіков заявив, що вважає вирок нелегітимним, оскільки військових повинен судити тільки трибунал.

"Не помітив як на Росію-матінку почав "кришити батон". Москва так само вчинила з нашими військовополоненими моряками", — нагадав йому Цимбалюк.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...