​Х*йло блимнуло очима: Путін раптом прийняв запрошення Байдена виступити на кліматичному саміті

Джо Байден ще в березні запросив президента РФ виступити на саміті. Той довго відмовчувався. Однак страх міжнародної ізоляції в такій напруженій ситуації підштовхнув кремлівського старця до дій.

Кремль заявляє, що президент Росії Володимир Путін виступить цього тижня на онлайн-саміті зі змін клімату, організованому Сполученими Штатами, зазначають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, Володимир Путін озвучить «підходи Росії в контексті налагодження широкої міжнародної співпраці, спрямованої на подолання негативних наслідків глобальної зміни клімату», йдеться в заяві від 19 квітня.

Президент США Джо Байден минулого місяця запросив Путіна та інших світових лідерів на онлайн-саміт 22-23 квітня.

У березні, анонсуючи саміт, Білий дім заявляв, що його початок припаде на День Землі 22 квітня.

Джо Байден також запросив лідера Китаю Сі Цзіньпіна на саміт. Останній поки участь свою не підтверджував.

Додамо, що наразі відносини між Вашингтоном і Москвою вступили в нову фазу загострення, коли Байден оголосив про санкції проти Росії на тлі нарощування Росією військових сил уздовж кордону на сході України і в Криму. Адміністрація президента США Джо Байдена оцінює вплив нових санкцій на Росію і готова посилити їх, якщо Кремль не зможе стримати хакерські атаки та спроби втрутитися в політичний процес Сполучених Штатів.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...