Х*йло і гра з сірниками: США дозріли до жорстких санкцій проти Росії, але Кремль все ще сподівається домовитись. Однак ніяких нових "перезагрузок" більше не буде, - Фейгін

США можуть ввести нові санкції проти Росії через її агресивну політику у світі, і Кремль, знаючи про це, намагається налагодити контакт із новою президентською адміністрацією у Вашингтоні, зазначають Патріоти України.

Про це заявив російський політик Марк Фейгін, коментуючи доручення американського президента Джо Байдена своїм спецслужбам вивчити дані щодо діяльності Росії за останні роки.

"Про перезавантаження відносин між країнами немає навіть і мови. Питання стоїть про те – наскільки великою буде глибина нових можливих санкцій. Чи будуть це якісь жорсткі санкції, які призведуть до незворотних наслідків, або ж це буде помірний варіант", – сказав він.

За його словами, Кремль, знаючи про наміри американців, намагається встановити контакт із новою адміністрацією президента Байдена. Окрім того, російський президент Володимир Путін навіть заявив про свою участь у Давоському форумі. Останній раз він виступав там у 2009 році.

"Москва затіяла довготривалу історію зі спробами зупинити цей процес. Участь Путіна в Давосі може бути зумовлена бажанням спробувати хоч якось публічно пом'якшити позиції США. Москва через глобальний порядок хоче встановити контакти з американцями", – підкреслив Фейгін.

Окрім цього, Кремль натякає американцям, що перспектива Договору СНО-III (про скорочення та обмеження стратегічних наступальних озброєнь. – Ред.) безпосередньо залежить від санкційної політики Вашингтону. Якщо вона буде занадто жорсткою, в Кремлі не підуть на укладення жодних ракетних угод.

"А це принципове питання для США і для Байдена, який усе життя займається ракетною безпекою. Вашингтон може на якийсь момент вступити в переговори і тим самим відтермінувати прийняття найжорсткіших санкцій із прирівнянням Москви до країн-спонсорів тероризму. Але це крім персональних санкцій щодо групи великих олігархів, близьких до Путіна", – підсумував Фейгін.


Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...