Х*йло-реформатор: Путін вважає неприйнятним для Росії необмежене президентство для інших

Президент РФ Володимир Путін заявив, що для Росії "важлива змінюваність влади" і необхідне обмеження кількості президентських термінів, при цьому парламентська республіка для Росії "абсолютно неприйнятна". Про це правитель Росії заявив в інтерв'ю для фільму "Пролетівши над безоднею", що вийшло в ефір телеканалу "Росія-1", зазначають Патріоти України.

"На мій погляд, щоб гарантувати змінюваність влади - а для такої країни, як наша, це важливо - все-таки краще, якщо кількість термінів обрання президента буде обмежено", - глибокомисленно зауважив 20-річний правитель.

"Для того, щоб ситуація у країні була стабільною, потрібно мати стабільні, стійкі, століттями відпрацьовані механізми багатопартійної системи. Але навіть там, де вони століттями відпрацьовані, ми зараз бачимо великі збої", - бідкається незмінний лідер "Єдиної Росії".

"Я зможу контролювати ситуацію таким чином, щоб вона була стабільною. Але створювати ситуацію двовладдя на майбутнє, на перспективу для країни - це абсолютно згубно", - обіцяє підданим "сильний лідер", котрий веде кілька локальних воєн і штовхає РФ до Третьої світової, з превентивним ядерним ударом.

На думку Путіна, парламентська республіка для Росії "абсолютно неприйнятна", як і ідея про створення якихось паралельних органів влади - наприклад, про надання Держраді додаткових функцій.

Він також зазначив, що "не має наміру створювати неприйнятну для країни систему влади", щоб зберегти пост.

15 січня 2020 року президент Росії Володимир Путін анонсував радикальну конституційну реформу, на початку березня поправки Путіна до другого читання законопроєкту про зміну Конституції надійшли до Держдуми РФ.

Путін планує підписати зміни до Конституції 18 березня - у день анексії Криму.

Загальноросійське голосування щодо поправок до Конституції Російської Федерації проведуть 22 квітня, але в Кремлі запевняють, що дата не пов'язана в днем народження Володимира Леніна.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...