Х...йло сказав, що він і так "великий начальник": Лукашенко знову випрошував у Путіна звання полковника

Невизнаний президент Білорусі вкотре випрошував у російського диктатора Володимира Путіна звання полковника. Лідер РФ погодився це зробити. Про це обидва публічно поговорили на прес-конференції за підсумками перемовин, передають Патріоти України.

Один із журналістів запитав Путіна, чи присвоїв він Лукашенку звання полковника, той відповів: "Олександр Григорович не потребує того, щоб глава іншої держави присвоював йому звання. Він сам великий начальник".

Лукашенко парирував: "Було б непогано, якби я також був полковником. Правда у тому, що він (Путін - ред.) мені обіцяв, але досі не присвоїв". Путін відповів: "Якщо обіцяв – зробимо".

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...