​Х*йло схиблене на всіляких круглих датах: Волкер пояснив, як загострення російської агресії пов’язане з прагненням Путіна відновити Російську імперію 2022 року, і вказав методи протидії

Президент Росії Володимир Путін прагне відтворити Російську імперію у 2022 році, оскільки цього року виповнюється сторіччя з дня заснування Радянського Союзу. Раніше господар Кремля неодноразово називав аварію СРСР "геополітичною катастрофою".

Таку думку озвучив екс-спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер у розмові з "Укрінформ", зазначають Патріоти України. За словами дипломата, президент РФ бачить себе "самодержавним відновником Російської імперії" і цим пояснюються його посягання на території країн колишнього СРСР, зокрема, Україну.

Він уже незаконно анексував Крим та частину Донбасу, нагадав співрозмовник. На думку Волкера, вторгнення Росії до України може статися до середини лютого. Президент РФ спеціально йде на переговори із Заходом, висуваючи нездійсненні вимоги, щоб використати відмову західних країн як привід для нападу на Україну.

У зв'язку з цим дипломат закликав Захід діяти на випередження і вже зараз запровадити санкції проти Росії, а також наростити підтримку України, зокрема, забезпечивши її необхідним військовим обладнанням.

Волкер вважає, що у США та їхніх союзників не має бути завищених очікувань від переговорного процесу з Москвою. Співрозмовник зазначив: адміністрація президента США фактично має усі необхідні повноваження для запровадження додаткових санкцій без ухвалення відповідних законів у Конгресі, якщо на це буде політична воля.

ППО посилиться: Виробник IRIS-T обіцяє надіслати ще одну систему в Україну "за кілька тижнів"

четвер, 18 квітень 2024, 15:30

Гельмут Раух, керівник збройової компанії Diehl Defense, яка виробляє засоби протиповітряної оборони IRIS-T SLM, анонсував доставку ще одніє системи в Україну за кілька тижнів, передають Патріоти України. Деталі: Раух прибув до Києва разом з групою під...

Перевзувся? "Ми не можемо грати в політику": Джонсон назвав надання допомоги Україні критично важливим

четвер, 18 квітень 2024, 15:24

Спікер Палати представників США республіканець Майк Джонсон назвав ухвалення пакета військової допомоги Україні критично важливим. За його словами, політичні ігри в цьому питанні є неприпустимими, передають Патріоти України. . Відповідну заяву Джонсон...