Х*йло в пошуках дурнів: ​Путін запропонує Зеленському миротворців на Донбасі з Білорусі, - джерела

Російський президент Володимир Путін пропонуватиме введення на окуповану частину Донбасу миротворчий контингент, основною частиною якого будуть військовослужбовці з Білорусі. Про це в своєму телеграм-каналі заявив політолог та телеведучий Тарас Березовець з посиланням на дані власних джерел, зазначають Патріоти України.

Він повідомляє, що домовленість між Путіним і Лукашенком була досягнута в ході вчорашніх переговорів двох президентів в російському Сочі. Однак для такого кроку необхідна згода всіх сторін і в першу чергу України. Березовець зазначає, що для українців цей крок є кепським через серйозну зв'язки і залежності білоруського режиму від Росії. Особливо з огляду на майбутнього об'єднання двох країн в одну державу. "Інсайд стверджує, що Путін буде пропонувати взяти основний миротворчий контингент для окремих районів Донбасу з Білорусі. Начебто про це вчора домовилися з Лукашенком в Сочі. Питання, чи погодяться інші. Для України це поганий вихід. Де білоруси, там і росіяни", - написав Березовець.


Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...