Х*йло, воно і є Х*йло: Путін, спілкуючись із 13-річною дівчинкою, показав непристойний жест (відео)

Російський президент Володимир Путін зателефонував 13-річній дівчинці Тані Проценко в рамках проекту "Ялинка бажань". Говорячи з дитиною, він дозволив собі непристойний жест. Відео було оприлюднено на офіційному сайті Кремля, передають Патріоти України.

Воно викликало бурхливий ажіотаж серед росіян у соцмережах. Путін перед Новим роком зробив подарунок 13-річній Тані: організував їй подорож до Москви на балет “Лебедине озеро” у Маріїнському театрі. Під час розмови Кремль записував на відео не лише Путіна, а й дівчинку. І, судячи з ролика, вона дуже переживала і почувала себе вкрай незручно.

Путін під час бесіди відзначився непристойним жестом. Він показав середній палець і почав чухати їм ніс, говорячи з підлітком.Росіяни активно обговорюють у соцмережах інцидент. Багато хто висловив думку, що цим жестом лідер РФ показав своє ставлення до народу. Зацікавило їх і те, що як мрію 13-річна дівчинка обрала відвідування балету. Вони підозрюють, що проект “Ялинка бажань” постановочний, має на меті відбілити репутацію влади РФ. Обговорюють у Мережі і те, що для запису ролика обрали саме "Лебедине озеро". Саме цей балет показували у 1982 році під час смерті Генсека СРСР Леоніда Брежнєва. Постановка стала символом кінця Радянського Союзу.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...