Х*йло вперше промовив "в Україні", а не "на": Після ганебних поразок Путін уже обіцяє швидко закінчити війну

На тлі поразок російської армії в Україні Путін запевнив прем'єра Індії, що хоче «якнайшвидше» закінчити війну

Президент держави-агресорки Росії Володимир Путін заявив, що нібито робить усе для того, щоб війна в Україні припинилася. Водночас російський диктатор виступив з черговими звинуваченнями на адресу України, заявивши, буцімто це Київ хоче продовження війни і відмовляється від переговорів. Про це Путін сказав під час зустрічі з прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді.

«Я знаю вашу позицію щодо конфлікту в Україні, ваші заклопотаності, які ви постійно висловлюєте. Ми зробимо все для того, щоб це припинилося якнайшвидше. На жаль, лише неприємна сторона, керівництво України заявило про відмову від переговорного процесу, заявило про те, що хоче досягти своєї мети військовим шляхом, як вони кажуть, на полі бою», – сказав Путін.

На відео з зустрічі видно, що Путін поводиться дещо знервовано та має переляканий вигляд – мимрить, хмуриться, часто опускає погляд вниз. Також варто зауважити, що російський лідер вжив прийменник «в» стосовно України, а не традиційне для росіян «на».

Також російський президент потрапив у незручну ситуацію перед початком зустрічі з індійським прем’єром. У момент, коли російський лідер зайшов до залу, де мала відбутися зустріч, присутні журналісти встали, після чого той почав вмовляти їх сісти, а згодом і сам сів. Путін прийшов на зустріч раніше, ніж прем’єр Індії, та певний час чекав на появу Моді.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...