Х...йло все ще чекає та сподівається: Путін не отримав привітання з днем народження від Трампа і Зеленського

Президенти США та України, яких росіяни намагалися вважати та називати "нашими", знову не виправдали покладених на них очікувань.

Привітань з днем народження, яке було у Володимира Путіна 7 жовтня, на адресу президента від Дональда Трампа і Володимира Зеленського не надходило. Про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

До кінця дня 7 жовтня поздоровлень від лідерів США і України не було. «Або їх немає, або вони можуть надійти пізніше: іноді по дипломатичних каналах вони можуть надходити із затримкою» - зазначив Пєсков, і додав, що вони можуть взагалі не надійти. Раніше Пєсков повідомляв, що на адресу Путіна прийшли привітання від більш ніж десяти глав держав.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...