Х*йло втомилось брехати про "трактористів" та "комбайнерів": Путін вперше визнав участь Росії у війні на Донбасі

Президент Росії Володимир Путін вперше визнав свою роль у війні на Донбасі. За його словами, Російська Федерація нібито була "змушена щось робити" в 2014 році , повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-конференцію правителя Росії.

"Ми що мали зовсім безвольно дивитися на те, що відбувається на Донбасі? Який спочатку навіть при організації Радянського Союзу в 1922-1924 роках не мислив себе інакше як частиною Росії. Але його туди (в Україну, - ред.) Ленін з товаришами заштовхнули силою. Спочатку вирішили взяти в Росію, а потім сказали "треба перерішити", і перерішили. Створили країну, якої раніше не існувало. Зараз не будемо про це говорити, так сталося", - зазначив Путін.

За його словами, історичні російські землі нібито віддали Україні без згоди народу.

"Ну ладно, це сталося, ми згодні. Ми були змушені щось робити в 2014 році. І так виникла криза, яка розвивається", - заявив президент Росії.

Він підкреслив, що Україна двічі намагалася вирішити конфлікт на Донбасі силою, хоча Москва вмовляла не робити цього.

"Я особисто вмовляв Порошенка: тільки не військова операція. "Так, так", і почав. Результат? Оточення, втрати і мінські угоди. Вони хороші чи ні? Я вважаю, що єдино можливі", - додав Путін і звинуватив Україну в саботажі їх виконання.

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...