Хіти тижня. 156 тисяч гривень за день роботи: Нардепка показала добові зарплати іноземців із наглядової ради УЗ

Крістіан Кун пробув в Україні 75 днів, заробивши 11,7 млн грн.

Народна депутатка від партії "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк порахувала, скільки за один день перебування в Україні заробили деякі члени наглядової ради компанії "Укрзалізниця", повідомляють Патріоти України.

Згідно з таблицями, які вона опублікувала в своєму Telegram-каналі, глава наглядової ради Шевки Аджунер за період із 2018 по 2020 рік пробув в Україні 267 днів і заробив 13,8 мільйона гривень. Отже, за день своєї роботи він отримував 51,8 тисяч гривень.

Крістіан Кун пробув в Україні 75 днів, заробивши 11,7 млн грн. Отже, за день роботи він отримував понад 156 тисяч гривень. Його колега Андреас Матьє за весь період заробив стільки ж, але провів в Україні 107 днів. У день його зарплата склала 109 тисяч гривень.

"Вчора на Кабміні я задала прем'єр-міністру питання, скільки ще ми будемо годувати всіх цих людей і чому б йому не взяти постанову про залежність зарплати топ-менеджменту підприємств від фінансових показників підприємств? У відповідь отримала роздратування і все", – написала вона.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...