Хіти тижня. 48 азербайджанських бійців розстріляли впритул вірмени із засідки поблизу гори Арега (відео 16+)

Вірмени, які заздалегідь помітили висування противника, влаштували засідку, обладнавши вогневі точки на височинах, на зручному для відступу схилі і прямо на дорозі.

У мережі з'явилися подробиці бою в Нагірному Карабасі, в якому загинула рота азербайджанської піхоти, повідомляють Патріоти України.

Бойова сутичка сталася ще наприкінці вересня в районі гори Арега. Рота азербайджанської піхоти на північній ділянці фронту рухалася дорогою в гірничо-лісистій місцевості. Вірмени, які заздалегідь помітили висування противника, влаштували засідку, обладнавши вогневі точки на височинах, на зручному для відступу схилі і прямо на дорозі. Азербайджанці не виставили охорони і шансів врятуватися у них практично не було. Азербайджанських військових розстрілювали практично упритул з відстані 8-10 метрів. Вірмени захопили два гранатомети АГС-30 і кулемет "Корд". Вони заявляють, що загальна кількість убитих у супротивника - понад 60, частину тіл вони встигли винести.

На записі, що з'явився в мережі, вірменський військовий розповідає, що бій був коротким і тривав 3-5 хвилин. 48 азербайджанців було вбито безпосередньо біля дороги. У бойовій сутичці загинув лише один боєць армії Вірменії.

Джерело: Цензор.НЕТ

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...