Хіти тижня. "7 - 200. 1 - 300": Українські військові знищили ВОП окупантів на Донбасі (відео)

Бійці штурмової групи ЗСУ "Ведмеді" атакували військовий опорний пункт на території, захопленій "ДНРівцями".

На Донбасі українські військові ліквідували опорний пункт окупантів і завдали супротивнику великих втрат в живій силі. Були знищені 7 російських найманців і ще один отримав поранення. Відео успішної операції штурму ворожого ВОПу опублікував Олександр Ведмідь у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Бійці штурмової групи ЗСУ "Ведмеді" атакували військовий опорний пункт на території, захопленій "ДНРівцями". "7 - 200. 1 - 300. З нашої сторони без втрат і поранень. Дякую причетним", - йдеться у публікації.

Зауважується, що ролик штурму було знято в 2019-му. За даними видання "Цензор.НЕТ", атака українських військових не є порушенням Мінських угод, оскільки здійснювалася в "сірій зоні", захопленій в той час російськими окупантами на Донбасі.

Операція була вдала: Сили оборони знищили РЛС Росії, яка контролювала небо на 700 км вглиб України

вівторок, 16 квітень 2024, 15:25

Українські військові вразили РЛС дальньої дії в Брянській області, яка контролювала небо на 700 км вглиб України. Про це повідомили джерела "РБК-Україна", передають Патріоти України. Сили оборони України знищили модернізований комплекс "Небо-У", який д...

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...