Хіти тижня. "А коли будете Крим віддавати?": Олег Скрипка розповів про показову розмову із Боярським у "нульових" (відео)

Ще з 90-х в телеефір йшла російська "попса", хоча якість українського рок-н-ролу була набагато вищою.

Лідер групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка стверджує, що помітив процес "тихої анексії" Криму ще в "нульових" роках. В інтерв'ю він розповів про один випадок на початку 2000-х, коли його група брала участь в російській передачі зі співаком Олександром Маршалом, передають Патріоти України.

"У журі цієї програми сидів Михайло Боярський, і на перший погляд була звичайна розмова. Але в якийсь момент Боярський задав питання: "А коли будете Крим віддавати?"... І тоді я зрозумів, що Крим будуть віджимати. З того часу я почав звертати на подібні речі увагу", – зазначив Скрипка.

За словами музиканта, вже потім він почав розуміти, чому "ВВ" не може потрапити до Криму з концертами, також було складно потрапити до Донецька та Луганська. "Я думаю, що схема була досить складна, але робоча, щоб не давати нам знімати зали для виступу. І пізніше в Криму почали з'являтися російські партії. І потім я сам для себе на Кримі поставив хрест", – підкреслив Скрипка.

Він додав, що ще з 90-х в телеефір йшла російська попса, хоча якість українського рок-н-ролу була набагато вищою. "Однак пробитися на ефіри було складно, так як усе "заряджалося" з Москви", – сказав лідер "ВВ".

Джерело: Апостроф

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...