Хіти тижня. "А ми досі "світимо лінійкою": Окупанти на Донбасі налякані новітньою зброєю ЗСУ (аудіо 12+)

Примітно, що самі найманці нарікають на брехню російських пропагандистських каналів, де досі розповідають, що ЗСУ воюють "брухтом".

Вже кілька місяців проросійські бойовики на Донбасі зазнають відчутних втрат. Самі вони, не приховуючи емоцій, звинувачують в цьому новітню зброю, якою забезпечили українську армію. Про це свідчить зміст розмови окупантів, відомий завдяки радіоперехопленню, передають Патріоти України.

Радіоперехоплення розмови бойовика "К" зі своїм "колегою" потрапило до представників групи "Інформаційний опір". У висловах бойовика – вся розгубленість і страх окупантів, які не очікували настільки ефективної роботи українських військових.

Примітно, що самі бойовики нарікають на брехню російських пропагандистських каналів, де досі розповідають, що ЗСУ воюють "брухтом".

"Мене добивають оті російські канали, які на Донбас х*й їздять. Мовляв, воює брухтом українська армія. Та давно вже це не так. Їм таку електроніку поставили, що в Росії такої х*йма", – говорить "К".

І далі розповідає, що в українських бійців зброя з лазерним прицілюванням, а бойовики досі "лінійкою в очі світять".

Що значить "світять лінійкою"?

Очевидно, "К" мав на увазі лінійку стрілецьку. Це металева лінійка з нанесеними контурами цілей і мушкою. Призначена вона для навчання правилам стрільби і навчання прицілюванню. Таким висловом "К" натякає на примітивність зброї бойовиків та низьку точність стрільби із неї.

"Їх артилерія прикриває, птури (ПТУР українською ПТКР, протитанкові керовані ракети – 24 канал). Наші бояться з-за амбразури навіть вилізти. Бо знають, що миттєво ПТУР прилетить. А їх навіть не чути. Наче з-під самого Львова летіло", – скаржився бойовик.

Тож недарма серед бойовиків на Донбасі стає все більше дезертирів – про що свідчать повідомлення розвідки Міноборони України.

Дивіться відео із записом перехопленої розмови (присутня ненормативна лексика):

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...