Хіти тижня. А ще "лила сльози" через жертовний подвиг Майдану: У Києві "троянська кобила" Собчак казала про "мишібратьях", робила компліменти Зеленському і ... наполягала - "Крим вимагати не треба"

Мадам зробила багато компліментів президентові України - молодий, класний, симпатичний. При цьому "демократично" вимагала "референдуму" (в кожному разі незаконного) серед накачаного переселенцями з РФ Криму про приналежність півострову

Скандальна російська телеведуча і громадський діяч Ксенія Собчак заявила, що Україна і Росія - це братні народи, і двом країнам необхідно пережити те, що сталося і постаратися знайти якийсь позитивний вихід, зазначають Патріоти України.

При цьому Собчак підкреслила, що Україні не потрібно вимагати від Росії повернути анексовані Крим, оскільки це зараз неможливо. При цьому вона сказала, що "це було б правильно".

"Росія порушила міжнародні домовленості, і ця територія повинна бути повернута Україні. Але на півострові має бути проведений референдум з даного питання", - сказала Собчак в ефірі радо НВ.

Крім того, Собчак привселюдно зробила багато похвальних компліментів президентові України Володимиру Зеленському, сказавши, що він молодий, класний і симпатичний. Також вона звернула увагу на те, що "здорово, що Україна стала готовою до такого молодому президента".

При цьому телеведуча уточнила, що в Росії зовсім інша ситуація, країна досить патріархальна, і люди хочуть бачити в президентському кріслі "президента батька" або "президента царя".

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...