Хіти тижня. "А що там з Кримом і Донбасом?": Туреччина відповіла Кремлю на закиди щодо Нагірного Карабаху

Глава Міністерства закордонних справ Туреччини нагадав, що Карабах офіційно є територією Азербайджану.

Відповідаючи на вимоги Російської Федерації по ситуації в Нагірному Карабасі Туреччина нагадала про окупацію Росією української землі, а також Грузії. Такого роду заяву зробили керівник Міністерства закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу в інтерв'ю агентству Anadolu, передають Патріоти України.

Крім того, Чавушоглу наголосив, що були проведені переговори з президентів РФ Путіним, главою зовнішньополітичного відомства Російської Федерації Сергієм Лавровим. Говорили про загострення на території Карабаху. Анкара також підтримала вимоги зупинити війну, однак поставила єдину умову - вихід Вірменії з карабахської території.

Глава Міністерства закордонних справ Туреччини нагадав, що Карабах офіційно є територією Азербайджану. Чавушоглу зазначив: «Де ви бачили, щоб країну, чиї землі були окуповані, ставили на одну чашу терезів з окупантом?».

Крім того, він порівняв ситуацію в Нагірному Карабаху з окупацією Російською Федерацією територій української держави і Грузії. Глава турецької дипломатії підкреслив, що міжнародне товариство «справедливо підтримує» територіальну цілісність даних країн.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...