Хіти тижня. "Або ми рятуємо Україну від дефолту, або один олігарх отримує собі банк", - Порошенко про голосування за банківський закон

«Європейська солідарність» підтримала так званий «антиколомойський закон» і закликала інші фракції парламенту проголосувати за цей документ, щоб вберегти Україну від дефолту.

Про це з трибуни Верховної Ради заявив лідер партії, п’ятий президент України Петро Порошенко, йдеться у повідомленні на сайті «Європейської солідарності», передають Патріоти України.

«В опозиції завжди є велика кількість питань до законопроектів влади. Але я хотів би, щоб всі чітко розуміли, що поставлено на карту. На карту поставлено дефолт України. Як ми до цього прийшли – це питання третє. Але дефолт – це інфляція, це знецінення національних грошей, інший курс національної валюти, різкий ріст безробіття, дестабілізація банківської системи. І заплатить за все це український народ. Найменш захищені верстви населення. Лише для того, щоб одному олігарху зберегти банк або повернути банк», – наголосив Порошенко.

«На сьогоднішній день – це час істини. І саме тому «Європейська солідарність» і я як її лідер будемо голосувати за цей закон. Закликаю всіх слідувати прикладу «Європейської Солідарності», – наголосив Порошенко.

"Партнер другого сорту"? Позиція Заходу щодо Києва викликала хвилю невдоволення в Україні

четвер, 18 квітень 2024, 9:40

В Україні викликала хвилю невдоволення оперативна допомога західних країн Ізраїлю, оскільки українці вже понад два роки перебувають під масованими російськими обстрілами, передають Патріоти України. "Очевидно, що українці спостерігають різницю в підхо...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 9:35

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.04.24 орієнтовно склали: