Хіти тижня. Адвокат Марусі Звіробій вимагає допитати президента Зеленського

Володимир Зеленський, якщо він сприйняв погрози волонтерки як реальні, має особисто про це заявити.

У справі волонтерки та ветерана АТО Марусі Звіробій має бути допитаний, як потерпілий, президент України Володимир Зеленський. Про це заявив адвокат Андрій Писаренко, передають Патріоти України.

"Як мінімум, у цій справі, за цими статтями повинен бути потерпілий, який повинен бути учасником процесу, повинен бути визнаний потерпілим, йому повинно бути оголошено права і обов’язки, його повинно бути допитано, і він повинен визнати, що він з власного боку, зі свого психоемоційного сприйняття сприймає ці погрози як реальні.

В даній справі я вбачаю, що єдиним потерпілим може бути гіпотетично президент України. Тобто, щоб ця справа мала формальні підстави для свого розвитку, процесуально президент України повинен бути визнаний потерпілим в цьому кримінальному провадженні і повинен бути допитаний. І лише після цього прийматися відповідні повідомлення, щоб вони були обґрунтовані, про підозру будь-яким особам", - заявив він.

Джерело: Прямий

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...