Хіти тижня. "Агенти Кремля": Прес-секретар Зеленського зробила несподіване зізнання про свою минулу роботу

Нова прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що раніше перебувала серед журналістів, яких називали "агентами Кремля". Про це вона розповіла під час брифінгу, повідомляють Патріоти України.

Мендель поставили запитання про подальшу взаємодію Зеленського із засобами масової інформації, оскільки "за президентства Порошенко з журналістами склалися такі відносини, що з одними спілкувалися на зручні теми, а інших називали "агентами Кремля".

"Я теж була "агентом Кремля" на колишній своїй роботі. Я маю на увазі, що я теж була в цій шкурі, коли мене називали "агентом Кремля", - відповіла Мендель.

При цьому вона підкреслила, що президент не ховається від ЗМІ, щотижня дає коментарі перед камерами і планує бути максимально відкритим.

"Власне, я є додатковим елементом, оскільки він не може бути присутнім в стількох місцях. І, подумаємо про те, що він не хоче світитися на камери, щоб умовно перерізати якусь стрічку на відкритті якогось дитячого садка, тому що це не рівень президента", - заявила прес-секретар.

Вона додала, що у Зеленського є комунікаційна команда, і пообіцяла, що на перші 100 днів роботи президента він дасть велику прес-конференцію.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...