Хіти тижня. "Агонія повним ходом": У "ЛНР" знищують всю українську символіку і будь-які згадки про Україну

Стало відомо, що в школах тимчасово окупованого Луганська в терміновому порядку з підручників почали вилучати не тільки сторінки з українською символікою, але навіть і ті сторінки, на яких були текстові згадки про Україну.

Більш детально про це на своїй сторінці в соціальній мережі Твіттер розповів блогер під ніком «Хочу домой», передають Патріоти України.
Такий пост блогера активно почали коментувати користувачі соціальної мережі з Горлівки і Донецька, які розповіли, що в деяких школах «ДНР» ще в 2014 році «ватники» з «адміністрації», а також вчителі почали демонстративно спалювати українські прапори. Крім того, деякі з учасників дискусії заявляють, що вилучені в «Л/ДНР» сторінки зі згадками про Україну з підручників складно називати інакше, крім як прямого ознаки того, що «влада» псевдореспублік остаточно втратили здоровий глузд.
Користувачі соціальної мережі пишуть: «Це початок їхнього кінця, у бойовиків повним ходом агонія», «Спочатку в «ДНР/ЛНР» палять символи України, потім знищують наші підручники, а потім хочуть визнання і переговорів».

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...