Хіти тижня. "Ах, ты ж п***р": Маруся Звіробій, яку судять за "погрози" Зеленському, дала пораду прокурору

У понеділок, 10 лютого, під час обрання запобіжного заходу волонтерка Маруся Звіробій обізвала прокурора і порекомендувала йому надіти нашийник, передають Патріоти України.

Прокурор почав зачитувати підозру Звіробій, зазначивши, що вона була заснована на лінгвістичній експертизі. Після слів про те, що Звіробій підозрюється в скоєнні злочину середньої тяжкості в залі почали сміятися. Після чого Звіробій, перекрикуючи прокурора, сказала: "Ах, ти ж п***р". Прокурор продовжив зачитувати підозру.

У підсумку звинувачення попросило суд зобов'язати волонтерку здати закордонний паспорт, ходити до слідчого і носити електронний браслет, без взяття під варту. На що Звіробій заявила: "Собі нашийник одягни, собака!".

Далі волонтерка відкрито кинула виклик президенту Зеленському, котрий на її переконання благословив цю розправу за критику та попередження з її боку.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...