Хіти тижня. "Ах, ты ж п***р": Маруся Звіробій, яку судять за "погрози" Зеленському, дала пораду прокурору

У понеділок, 10 лютого 2020 року, під час обрання запобіжного заходу волонтерка Маруся Звіробій обізвала прокурора і порекомендувала йому надіти нашийник, передають Патріоти України.

Прокурор почав зачитувати підозру Звіробій, зазначивши, що вона була заснована на лінгвістичній експертизі. Після слів про те, що Звіробій підозрюється в скоєнні злочину середньої тяжкості в залі почали сміятися. Після чого Звіробій, перекрикуючи прокурора, сказала: "Ах, ти ж п***р". Прокурор продовжив зачитувати підозру.

У підсумку звинувачення попросило суд зобов'язати волонтерку здати закордонний паспорт, ходити до слідчого і носити електронний браслет, без взяття під варту. На що Звіробій заявила: "Собі нашийник одягни, собака!".

Далі волонтерка відкрито кинула виклик президенту Зеленському, котрий на її переконання благословив цю розправу за критику та попередження з її боку.

"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...